Elektriker i Nacka

Om du letar efter en duktig elektriker i Nacka, så kontakta gärna ETB El & Larm AB. Vi är ett väletablerat elföretag som arbetar i hela Stor-Stockholm med elinstallationer i samband med nybyggnationer och ombyggnationer. ETB El utför även byten av elcentraler, energibesparing, el, tele Data-nätverk samt larminstallation.

Våra El-tjänster i Nacka

 • Elinstallationer i Nackaområdet
 • Nyproduktion
 • Service & Underhåll
 • Byte av elcentraler
 • Belysning & Ljussättning
 • Tele & Data/Nätverk
 • Energibesparing

Behöriga Elektriker 

Våra elektriker har bred kunskap inom elbranschen. Vi hjälper er med installation av vägguttag, golvvärme, strömbrytare, belysning, jordfelsbrytare, elcentraler, energianalyser, felsökning, elbesiktning samt att göra miljövänliga och energieffektiva elinstallationer runt om i Nacka. 

Nacka Kommuns kommande framtid

Nacka Stad har bestämt att bygga upp till 14 000 nya bostäder och 10 000 arbetsplatser fram till år 2030. Det har även bestämts att bygga ut Stockholms Tunnelbana ut till Nacka, Sickla och Järla med Nacka Forum som slutstation. Med en sån snabbt växande planering har kommunen gått ut med att följa så kallat “Hållbart byggande” vilket är en arbetsmodell som innebär att staden samarbetar med el- & byggbranschen. Läs gärna med om Nackas framtid här.

Utbyggnad av El- & Kraftledningar 

Områden som satsas på är bl.a. Jarlaberg, Fisksätra, Järla sjö, Orminge, Stensö/Älta, Alphyddan och Henriksdalsberget. Detta betyder ett ökat behov av el- & kraftledningar till den växande befolkningen. Exempelvis ska det dras nya kablar utefter befintliga vägar från Telegrafberget, genom Orminge och mot Myrsjön. Vi på ETB El & Larm stödjer denna utveckling för kommunen då det ger ökad kapacitet och positiva miljöeffekter. Läs gärna om det förnyade elnätverket här. 

Fakta om Nacka

Ute i sydvästra Stockholm, mellan Södertörn och Värmdö hittar du en av Stockholms mest kända kommuner – Nacka. Inom Nacka-området finner du kommundelarna Sickla, Boo, Fisksätra-Saltsjöbaden och Älta.

Invånare: 100 100

Yta: 99.25 km2

Officiell Hemsida: www.nacka.se

Vi har även etablerade elektriker i Täby med omnejd.

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress

  Postnr

  Ort

  Beskriv ert behov & förutsättningar

  Bifoga gärna bilder, handlingar, ritningar m.m.

  Läs vår personuppgiftspolicy här