Elektriker i Sollentuna

ETB EL & Larm AB är ett elföretag med hemtrakterna i Sollentuna, (tidigare Lidingö). Våra 20 medarbetare och elektriker är erfarna inom elbranschen och hjälper privatpersoner & företag. Vi gör bland annat installationer av vägguttag, golvvärme, strömbrytare, belysning, jordfelsbrytare, elcentraler, energianalyser, felsökning, elbesiktning samt att göra miljövänliga och energieffektiva elinstallationer runt om i Sollentuna.

El-tjänster i Sollentuna

  • Elinstallationer i Sollentuna
  • Nyproduktion
  • Service & Underhåll
  • Byte av elcentraler
  • Belysning & Ljussättning
  • Tele & Data/Nätverk
  • Energibesparing

Kontakta våra elektriker i Sollentuna!

Om du är behov av elinstallationer, eller vid ett rent serviceuppdrag i Sollentuna, så kontakta oss omgående så kan vi hjälpa er. ETB El utför även byten av elcentraler, energibesparing, el, tele Data-nätverk samt larminstallation.

Läs gärna mer om ETB El & Larm AB – Elektrikerna i Sollentuna.

Sollentuna växer!

ETB El & Larm AB flyttade sitt kontor till Sollentuna och är positivt inställda till kommunens val att möta den stora efterfrågan på tillväxt i området. Det siktas att bygga upp till 6500 nya bostäder innan 2025 enligt kommunens olika detaljplaner, främst i form av flerbostadshus. Den största tillväxten kommer främst att ske i framförallt Väsjön samt Häggvik, Rotebro, Edsberg och Tureberg. Inom området Väsjön som är det största byggprojektet förbereds nu uppbyggnad på cirka 4 400 bostäder i form av villor, stadsradhus och flerbostadshus. Läs gärna mer om Sollentunas stadsplanering här. 

Fakta om Sollentuna

I nordvästra Stockholm, beläget i landskapet Uppland finner du Sollentuna kommun. Området gränsar även till Täby, Danderyd, Solna och Sundbybergs kommun. Kommunen är en av landets äldsta, men först vid 1800-talet började den växa till sig i och med industrialismen.

Invånare: 72 000
Yta: 55,83 km2
Politiskt Styre: Moderaterna
Officiell Hemsida: www.sollentuna.se

Kontakta OSS 

Namn

Telefon *

Epost *

Beskriv ert behov

Läs vår personuppgiftspolicy här