Erfarna Elektriker i Värmdö

Våra elektriker har bred kunskap inom elbranschen. Vi är ett väletablerat elföretag som arbetar i hela Stor-Stockholm med elinstallationer i samband med nybyggnationer och ombyggnationer. ETB El utför även byten av elcentraler, energibesparing, el, tele Data-nätverk samt larminstallation.

El-tjänster i Värmdö

 • Elinstallationer i Värmdö
 • Nyproduktion
 • Service & Underhåll
 • Byte av elcentraler
 • Belysning & Ljussättning
 • Tele & Data/Nätverk
 • Energibesparing

Kontakta våra Elektriker i Värmdö

Om du letar efter en duktig elektriker i Värmdö, så kontakta gärna ETB El & Larm AB. Vi hjälper er med installation av vägguttag, golvvärme, strömbrytare, belysning, jordfelsbrytare, elcentraler, energianalyser, felsökning, elbesiktning samt att göra miljövänliga och energieffektiva elinstallationer runt om i Värmdö. 

Gustavsberg expanderar!

ETB El & Larb AB har utfört flera elprojekt senaste åren i Värmdö’s mest välkända centralort – Gustavsberg! Senaste nytt är att orten ska få ett ordentligt lyft under de kommande tjugo åren där området ska expanderas med upp till 4 000 nya bostäder i en av Stockholms mest kulturhistoriska ort nära skog och hav. Det ska framförallt byggas och satsas på hyresrätter, flerbostadshus, bostadsrätter och villor i centrala Gustavsberg, där efterfrågan är som störst. Läs mer om Värmdös stadsplanering här. 

Fakta om Värmdö

En av Sveriges snabbaste växande och charmigaste kommuner, med cirka 42 000 invånare och mitt i hjärtat av Stockholms Skärgård. Värmdö ligger i närheten till Stockholm (20 kom mellan Gustavsberg och Slussen). Du kan även ta båt ut till någon av de 10 000 öarna i området.

Invånare: 43 087
Yta: 456,58 km2
Politiskt Styre: Borgerlig sen 1985
Officiell Hemsida: www.varmdo.se

Vi är även aktiva i Täby. Läs gärna mer om ETB El & Larm AB – Elektrikerna i Täby

Kontakta OSS 

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress

  Postnr

  Ort

  Beskriv ert behov & förutsättningar

  Läs vår personuppgiftspolicy här