Elinstallationer i Stockholm

Vi på ETB El & Larm gör elinstallationer i stor-Stockholm i både nya och befintliga elanläggningar för företag och bostadsrättsföreningar. Med lång erfarenhet av ellösningar till industri, bygg och kontor är vi rustade för att kunna hjälpa ditt företag med stora som små elinstallationsprojekt. Vi hjälper till med allt från att komplettera med nya vägguttag och belysningspunkter till att dra om allt befintligt kablage och kunna erbjuda totalentreprenad.

Våra kompetenta elektriker kan ta sig an tidskrävande och komplexa ärenden eller enklare elinstallationer, allt efter dina önskemål och behov.

Auktoriserade elinstallatörer i Stockholm

Alla jobb är viktiga för oss på ETB El & Larm och vi är stolta över den kvalitet som genomströmmar det jobb vi gör. Det som ligger till grund för ETB El & Larms uppskattade och kvalitetsinriktade arbete är våra auktoriserade elinstallatörer och elektriker. Det är deras kunskap och expertis som gör att vi att kan fortsätta leverera säkra och trygga elinstallationer.

Du kan vara säker på att våra elektriker har gedigen erfarenhet, relevanta certifikat och behörighet hos Installationsföretagen som krävs för att du ska känna dig trygg. Det är alltid ETB El & Larms främsta mål att ha starka kundrelationen och det gör vi genom att ge våra kunder det de vill ha på ett kvalitetsmedvetet och korrekt utfört sätt enligt gällande föreskrifter. Du vet vad ditt företag behöver, vi kan elinstallationen.

 

Soliden, allsång på skansen

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa projekt

Elektriker med verktygsbälte

Elinstallatör med fokus på kvalitet & säkerhet

ETB El & Larms affärsidé grundar sig i långsiktiga ellösningar och relationen med våra kunder. För att uppnå detta har vi som vision att ge snabb service och att alltid leverera med kvalitet. Oavsett om det är ett mindre jobb såsom installation av ett extra eluttag eller ett större projekt som exempelvis stora underhållsprojekt.

För att kunna leva upp till våra mål är säkerhet och kvalitet ett måste. Därför har vi alltid lagt vikt vid att vara uppdaterade på kraven för elinstallationsreglerna och göra det ännu bättre. Du som kund kan vara säker på att våra elinstallationsarbeten är noga utformade via elsäkerhetsverkets regler och i de allra flesta fall tar vi det ett steg längre i vårt eget kvalitetssäkringssystem.

Elinstallationer för företag, bygg och industri

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med elarbete eller om du bara har frågor.

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att ETB El & Larm sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.