Din elektriker i Järfälla

El- och säkerhetsföretag i Järfälla

Letar du efter en pålitlig och erfaren elektriker i Järfälla? ETB El & Larm AB har varit en ledande aktör inom elbranschen sedan 1930-talet och erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag.

Våra tjänster

Vårt team av erfarna elektriker står redo att assistera dig i Järfälla. Oavsett om det handlar om att installera ny belysning, byta ut gamla eluttag eller genomföra större elprojekt som installation av golvvärme, är vi här för att hjälpa till. Vi tar oss an både små och stora uppdrag, allt från att byta en enkel strömbrytare till att övervaka stora byggprojekt. Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet är konstant.

Tekniken och våra behov utvecklas ständigt. Kanske har du nyligen renoverat och behöver modernisera dina elsystem? Eller kanske har du upptäckt att vissa delar av ditt hem har föråldrade, ojordade kontakter? Vi rekommenderar att du tar itu med sådana problem snarast. Att ha moderna och säkra elinstallationer är inte bara en trygghet, det är också viktigt för att uppfylla dagens säkerhetsstandarder.

Vi kan också hjälpa dig att uppdatera ditt hem till ett s.k smart hem, med integrerad styrning av belysning, värmepumpar och elbilsladdare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och rådgivning.  

ROT-avdrag i Järfälla

Som boende i Järfälla kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för dina elinstallationer. Detta avdrag ger dig möjlighet att dra av en del av arbetskostnaden direkt på fakturan, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att anlita en professionell elektriker.

För mer information om ROT-avdraget, rekommenderar vi att du besöker Skatteverkets officiella webbplats.

Elektriker med verktygsbälte
Laddstolpe för elbil

Laddlösningar för elbilar

Funderar du på att skaffa en elbil? Vi på ETB El & Larm AB kan hjälpa dig att välja och installera rätt laddstation för dina behov.

Vi är Tesla-certifierade men installerar ett brett utbud av produkter från olika tillverkare på marknaden.

När du väljer ETB El får du en helhetslösning som innefattar allt från inköp av laddstationer och material till installation. Vi tar även hand om eventuella grävarbeten.

Säkerhet först med ETB El & Larm​

Ditt hem är din borg, och det bör vara en plats där du känner dig trygg. Med våra säkerhetssystem kan du sova lugnt om natten, veta att ditt hem är skyddat. Vi erbjuder allt från avancerade brandlarmsystem, passersystem och kameraövervakning. Oavsett dina behov, har vi en lösning som passar dig.

ETB El & Larm är medlemmar i Installatörsföretagen, Svenskt Näringsliv samt är certifierade via SBSC inom brandlarm.

kamera installerad i tak

Kontakta oss idag för en offert

För att ge dig en korrekt uppskattning av kostnaderna är det viktigt att du ger en tydlig beskrivning av det arbete du vill ha utfört. Vi skickar sedan en detaljerad offert som tydligt specificerar kostnaden för våra tjänster.

Vi börjar varje projekt med att noggrant gå igenom dina förväntningar och arbetsomfattningen. Vi är noga med att hålla den överenskomna tidsplanen och erbjuder garantier på alla utförda arbeten. Du kan också vara säker på att våra elinstallationer alltid uppfyller Elsäkerhetsverkets regler.

Vi tar inte bara hänsyn till tekniska standarder; vi värdesätter också estetiken i vårt arbete eftersom vi vet att det är viktigt för dig som kund. När vi är klara med ditt projekt kan du förvänta dig ett resultat som inte bara är funktionellt och säkert, utan även visuellt tilltalande och hållbart.

Varför välja ETB El & Larm i Järfälla?

Erfarenhet:

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet, har vi den kunskap som behövs för att leverera förstklassiga tjänster.

Certifieringar:

Vi är stolta över våra certifieringar och följer alltid de senaste branschstandarderna.

Lokal närvaro:

Som din lokala elektriker i Järfälla är vi alltid bara ett samtal bort.