Installera laddstolpe i Stockholm
till företag, brf:er och samfälligheter

Idag behöver företag, anställda och kunder ha möjlighet att ladda sin elbil på olika platser under arbetsdagen – alltifrån kontoret till byggarbetsplatsen. Att erbjuda möjligheten att ladda elbil på jobbet kan vara en fördel för dig som arbetsgivare och en möjlighet att attrahera duktiga, miljömedvetna (och kostnadsmedvetna) anställda.

ETB El & Larm erbjuder vi konsultation och installation av laddstolpar

Både för stora och små företag, men även till bostadsrättsföreningar och samfälligheter. En laddstation kan vara antingen en laddstolpe eller en laddbox som har ett eller flera laddpunkter/ladduttag. Med en laddstation från oss kan du och dina anställda/boende i föreningen ladda både elbil och hybridbil/plug-in på jobbet eller hemma.

Det är mycket att tänka på och överväga inför en sådan investering och med vår erfarenhet efter många år i branschen hjälper vi mer än gärna dig och ditt företag att ta steget mot att installera en laddstolpe eller annan laddstation.

Laddstolpe för elbil

Bidrag för laddstolpar företag, brf:er och samfälligheter

Företag, organisationer och bostadsrättsföreningar som vill installera laddstolpar som i huvudsak kommer användas av boende eller anställda kan få bidrag på upp till 50 % av investeringskostnaden, genom bidraget ladda bilen (högst 15 000 kronor per laddpunkt). Stödet ges sedan en tid tillbaka och syftet är att stötta investeringar som bidrar till att minska växthusgaser. Därmed är det gynnsamt att investera i laddstolpar till ert företag, er bostadsrättsförening eller samfällighet just nu. 

Oavsett vilken lösning som passar bäst så kommer ni få bästa hjälp från oss – med högsta fokus på kvalitet. Sedan kan du och dina anställda ladda elbilen på jobbet, varje dag, i alla väder.

Vad kostar det att installera en laddstolpe?

Priset för att köpa och installera laddstolpar till ert företag eller brf är någonstans mellan 10 000 – 35 000 kr per laddplats, efter bidraget ladda bilen. Det som påverkar slutpriset är bland annat modell och antal laddstolpar, om det krävs någon form av förarbete eller markarbete samt om man väljer laddbox på väggen eller laddstolpe i marken. Vid installation så hjälper våra erfarna elinstallatörer och elektriker er så att allt kommer på plats, tryggt och säkert. På ETB El & Larm så hjälper vi ert företag eller förening att välja rätt laddstation som matchar just ert behov och syfte.

Håller ni till i Stockholm med omnejd är ni välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi er att ta nästa steg mot ett fosilfritt Sverige.

Kontakta oss för intsallation av laddstolpar & laddboxar

Kontakta oss för en konsultation.

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att ETB El & Larm sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.