Eltjänster för privat­personer & företag i Stockholm

ETB El & Larm AB har lång erfarenhet i ellösningar till företag, privatbostäder, fastigheter samt utemiljöer. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss! Vi utgår från Sollentuna och arbetar i hela Stor-Stockholm.

Framför allt utför vi jobb i Täby, Järfälla och på Lidingö.

Elinstallationer är inte något man bör ta lätt på. Även om det finns vissa uppgifter som du kan hantera själv, som att byta en proppsäkring eller montera skarvsladdar, finns det många andra som kräver en certifierad elektrikers expertis.

Att försöka utföra dessa uppgifter utan rätt kunskap kan inte bara vara olagligt, utan också farligt. En felaktigt utförd installation kan leda till allt från kortslutningar till bränder.

Vi hjälper dig vid såväl el-renoveringar…

ETB El & Larm kan vara med dig ändå från starten av projektet vid ombyggnationer eller renoveringar. Vi ser till att elinstallationer möter dagens standarder och krav samt felsöker och reparerar problem kopplad till gammal och felaktig el. Om det behövs byter ut komponenter som jordfelsbrytare och elcentraler för att säkerställa en stabil elförsörjning.

som enklare och större elinstallationer

Även små elinstallationer som strömbrytare, dimmers eller belysning och ljussättning hjälper vi dig såklart med. Både om det handlar om enstaka armaturer eller större och synkroniserade system. Vi kan även modernisera ditt hem med smarta lösningar som Plejd, Dali, Z-Wave, Bluetooth m.m och hjälper till med tele & datanätverk som ser till att ditt hem eller företag är uppkopplat med snabba och pålitliga nätvärkslösningar. För dig med el-bil så kan vi  utföra helhetslösning med inköp av laddstation och material, ombesörja ev. grävarbeten samt installationen av laddboxen i fastigheten.

ETB EL & Larm certifikat & diplom

Vi är experter på el

Belysning utomhus, i våtrum eller installationer av golvvärme kräver speciell kompetens som våra elektriker besitter. Med ETB El & Larm kan du vara säker på att du elinstallationer som alltid utförs enligt Elsäkerhetsverkets regler. Oavsett om det handlar om mindre eller större jobb ger vi alltid snabb service och levererar med kvalitet.

Varför anlita ETB El & Larm?

Vi på ETB El & Larm förstår vi vikten av att ha rätt kunskap och utrustning för jobbet oavsett om det gäller belysning, smarta hem-lösningar eller större renoveringsprojekt.

Vi är inte bara här för att utföra jobbet. Vi är här för att ge råd och vägleda dig genom hela processen, från planering till genomförande. Och när jobbet är klart kan du vara säker på att allt har utförts enligt högsta standard, med din säkerhet i åtanke.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i din bostad.
Vid installation av laddstation kan nu även använda skattereduktionen för Grön el.

Läs mer på Skatteverkets Hemsida.