Lampor i taket som lyser upp en vägg

Vi är din kompletta elfirma

Om ETB

Det började redan 1931

ETB El och Larm AB grundades 1931 av Folke Persson. Då arbetade bolaget bland annat med att dra högspänningsledningar för att elektrifiera Stockholms kranskommuner och södra skärgården.

Elföretag från Sollentuna Stockholm

Under 60-talet ändrades inriktning allt mer mot elinstallationer i bostäder, kontor och industrier i hela stor-Stockholm.

Vår inriktning

Idag är ETB El & Larm AB ett 20-tal anställda. Vi har idag tre verksamhetsområden:  Eltjänster till privatpersoner, Eltjänster till företag samt Säkerhetstjänster inom Brandlarm, Passagesystem och kameraövervakningslösningar.

Några av de projekten vi har medverkat i har varit ombyggnaden av Konserthuset, Foresta på Lidingö, Solliden på Skansen, Nordiska Kompaniet samt Hilton Slussen.

ETB El & Larm, firma bil

Behöriga Elektriker & Säkerhetstekniker

Vår långa erfarenhet och kunskapsbank som finns inom företaget borgar för trygghet i de entreprenader vi åtar oss.

Naturligtvis är vi medlem i vår branschorganisation Installatörsföretagen (f.d. EIO), arbetsgivarorganisationen Svenskt Näringsliv samt certifierade via SBSC inom brandlarm.

Kompetent Personal

Vår största styrka är vår personal. Vi genomför löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Företagets anställda kan hjälpa er med rådgivning för att slutresultatet för ert projekt ska bli så bra som möjligt.

Elektriker installerar eluttag
Ica Maxi Lindhagen. Kungsholmen Installation Laddstationer i garage

Entreprenad och Service

ETB El & Larm AB åter sig entreprenader i alla former. Vid Total-, general- och samverkansentreprenad tar vi helhetsansvaret för hela uppdraget.

Bolaget tillhandahåller serviceavtal för trygg och tillförlitlig drift & underhåll i fastigheter. Vi har ett välutvecklat kvalitetssäkringsystem och bolaget har en lång dokumenterad erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete.

Kvalitet i alla led

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de större leverantörerna och tillverkarna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar.

ETB El & Larm AB ger givetvis garantier på utförda arbeten, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.

Läs mer på Skatteverkets Hemsida.