Laddboxar på en vägg i parkeringsgarage

Din elektriker på Lidingö

El- och säkerhetsföretag på Lidingö

Letar du efter en pålitlig och erfaren elektriker på Lidingö? ETB El & Larm AB har varit en ledande aktör inom elbranschen sedan 1930-talet och erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag.

Våra eltjänster

Oavsett om du behöver hjälp med att byta ut ett gammalt eluttag, ett proppskåp sätta upp ny belysning eller planerar för en större elrenovering, står vårt team redo. Vi tar oss an allt från mindre el-uppdrag för privata hushåll till stora entreprenader och ser till att varje projekt genomförs med noggrannhet och passion. Och om ditt hem börjar visa tecken på ålder i elsystemet? Oroa dig inte. Våra certifierade elinstallatörer ser till att allt är i linje med Elsäkerhetsverkets standarder.

Anlita en certifierad elinstallatör

En behörig elektriker från oss garanterar inte bara kvalitetsarbete utan också din sinnesro. Du som kund kan vara säker på att våra elinstallationer alltid utförs enligt Elsäkerhetsverkets regler och vi ger givetvis garantier på utförda arbeten.

Vi är medlemmar i Installatörsföretagen, Svenskt Näringsliv samt är certifierade via SBSC inom brandlarm.

Rot- avdrag

För dig som privatperson på Lidingö finns det extra fördelar att hämta. Med ROT-avdraget. Detta innebär 30% nedsättning på arbetskostnad vid ROT eller 50% avdrag på material och arbetskostnad vid installation av en laddbox!

Du behöver inte bekymra dig om det praktiska i ansökan. När arbetet är slutfört kommer du att faktureras för din andel av kostnaden av oss. Vi tar hand om hela ansökningsprocessen till Skatteverket.

Laddstolpe för elbil

Ladda upp på Lidingö

ETB EL är din partner när det gäller att hitta den optimala laddstationen, oavsett om du är en enskild individ, en bostadsrättsförening, en fastighetsägare eller ett företag. Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar inköp av både laddstation och nödvändigt material, samt hanterar eventuella grävarbeten och installationen av laddboxen i din fastighet.

Dessutom står vi till tjänst med personlig rådgivning, där vi gärna besöker dig för att erbjuda tips och rekommendationer för den mest effektiva lösningen.

Säkerhet först

Med våra säkerhetssystem kan du sova gott om natten i Lidingö. Vi samarbetar med de bästa inom branschen för att ge säkerhetslösningar för både privatpersoner, brf:er och företag. Vi hjälper dig med brandlarm, kameraövervakning och passersystem som passar just dina behov.

cctv övervakning i hörn av hus

Energiberäkning och rådgivning med ETB

Nya regler kring individuell mätning och debitering (IMD) har trätt i kraft. Detta innebär att varje lägenhet kan ha koll på sin egen energiförbrukning. Vi erbjuder rådgivning och energiberäkning för att hjälpa dig navigera i dessa nya vatten.

Kontakta oss idag för en offert

För att säkerställa en precis kostnadsuppskattning är det viktigt att du detaljerat beskriver det arbete du önskar utfört. Vi kommer att svara med en specificerad offert som klargör kostnaderna för våra tjänster.

Varje projekt inleds med en grundlig genomgång av dina förväntningar och projektets omfattning. Vi är strikta med att följa den överenskomna tidsplanen och erbjuder garantier på allt utfört arbete.

Vi tar inte enbart hänsyn till tekniska standarder utan lägger även stor vikt vid estetiken i vårt arbete, eftersom vi förstår dess betydelse för dig som kund. När arbetet är slutfört kan du förvänta dig ett resultat som inte enbart är funktionellt och säkert, men också estetiskt tilltalande och hållbart.

Varför ETB El & Larm?

Tradition möter nutid:

Vi har varit med sedan 1930-talet.

Certifierade experter:

Vi följer alltid de senaste reglerna.

Lokal känsla:

Som din elektriker i Lidingö är vi bara ett samtal bort.