Kamera­övervakning i Stockholm

Välkommen till ETB El & Larm, din installatör av kameraövervakning i Stockholm och omnejd. Vi installerar din kameraövervakning och hjälper ditt företag skaffa högkvalitativa CCTV-system för att skydda din verksamhet och förbättra säkerheten.

Förebygg brott med CCTV

Kameraövervakning är en effektiv och pålitlig metod för att skydda din verksamhet mot oönskade händelser som stöld, skadegörelse och inbrott. Med ett välplanerat kameraövervakningssystem kan du övervaka ditt företag dygnet runt och säkerställa att din personal och dina tillgångar är skyddade.

Fördelarna med kameraövervakning är många. Förutom att det är en effektiv avskräckande åtgärd mot brottslingar, kan kameraövervakning också bidra till att lösa brott som redan har begåtts genom att ge polisen värdefull information och bevis. CCTV ger dig större kontroll över din verksamhet och säkerställer dina kunders och anställdas säkerhet.  

Kameraövervakning
kamera installerad i tak

Vi installerar din kamera­övervakning i Stockholm

När du anlitar oss för att installera ditt CCTV-system kan du vara säker på att du får den högsta kvaliteten och den bästa tekniken på marknaden. När vi installerar din kameraövervakning sköter vi allt från start till service:

  • Projektering efter dina behov/önskemål
  • Installation
  • Driftsättning
  • Dokumentation
  • Serviceavtal

Så när ditt företag är i behov av tillförlitlig kameraövervakning i Stockholm, kontakta oss på ETB El & Larm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skydda din verksamhet och öka din säkerhet.

Så fungerar CCTV för ditt företag

Kameraövervakning fungerar genom att en eller flera kameror placeras på en plats för att spela in och övervaka omgivningen. Många använder sin CCTV för att i realtid kunna övervaka sina lokaler eller ingångar, vilket är en extra trygghet särskilt för verksamheter som utsätts för många brott eller där det är extra viktigt att ingen obehörig tar sig in. För andra företag används övervakningen enbart för att kunna se inspelat material i efterhand, exempelvis om ditt företag har blivit utsatt för stöld. 

De moderna kameraövervakningssystem som vi arbetar med har avancerad teknik som bland annat gör det möjligt för dig att spela in både film och ljud samt övervaka i realtid. Du kan också välja kameror med zoomfunktioner och nattseende som gör det lätt att övervaka även i mörka miljöer.

Kombinera din kamera­övervakning i Stockholm med larm

Kameraövervakning kan också kombineras med andra säkerhetsåtgärder, såsom trygga passagesystem, för att ge högre säkerhet. Exempelvis är det väldigt populärt att använda kameraövervakning som aktiveras när ett larm utlöses, och därefter spelar in de obehöriga som tagits sig in i dina lokaler.

Vi på ETB El & Larm har lång erfarenhet av installation och underhåll av CCTV och hjälper ditt företag att hitta lösningar som passar era specifika behov. Vi tar hand om dina säkerhetssystem och kameraövervakning i Stockholm med omnejd.

cctv övervakning i hörn av hus

Regler för CCTV och kameraövervakning

Du som företagare har rätt att sätta upp CCTV i dina lokaler/företagets privata område, så länge övervakningen följer vissa bestämmelser i lagen.

Enligt lagen är det till exempel krav på att den som ansvarar för kameraövervakningen informerar de som vistas på platsen om att övervakning sker genom tydlig skyltning. Övervakningen får inte heller ske på platser där det rimligen kan förväntas att en person har rätt till privatliv, till exempel i omklädningsrum eller på toaletter. Vidare måste den som ansvarar för övervakningen säkerställa att insamlad information behandlas enligt GDPR.

Om ditt företag bedriver verksamhet på en offentlig plats, såsom en butik, får du installera CCTV så länge kamerorna endast riktar sig mot din butik/verksamhet. Även i dessa fall måste övervakningen följa de krav som ställs i bland annat kamerabevakningslagen och dataskyddsförordningen. Normalt sett är det inte tillåtet för ett företag att sätta upp kameraövervakning på offentliga platser utan ett tillstånd från polismyndigheten eller länsstyrelsen.

Kontakta ETB El & Larm för kameraövervakning i Stockholm

När du installerar kameraövervakning är det viktigt att följa de regler och lagar som gäller för att skydda personlig integritet. Vi på ETB El & Larm vet vilka regler som gäller kring kameraövervakning, och hjälper dig säkerställa att ditt CCTV-system uppfyller alla relevanta krav och bestämmelser.

Vill du öka tryggheten på ditt företag och skydda dina anställda? 

Kontakta oss på ETB El & Larm idag så hjälper vi dig med din kameraövervakning i Stockholm!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att ETB El & Larm sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.