Elektriker i Täby

Söker ni en elektriker i Täby? ETB EL & Larm AB är ett elföretag från Sollentuna som arbetar i hela Täby kommun med omnejd. Företaget är en väletablerad elfirma med 20 medarbetare som är redo för alla vanligt förekommande service- och elinstallationer åt fastighetsägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar & företag. Bland våra tjänster arbetar vi bland annat med miljövänliga & energieffektiva installationer av jordfelsbrytare, strömbrytare, vägguttag, golvvärme, elcentraler samt energianalyser & ljussättning. Vi utför även felsökning & elbesiktning runtomkring Täby kommun. 

El-tjänster i Ensta & Norra Stockholm

 • Allt inom el i Täby
 • Felsökning & besiktning av el
 • Nyproduktion & tillbyggnation 
 • Elervice & Underhåll
 • Byten av elcentraler, strömbrytare & jordfelsbrytare
 • Installation av golvvärme
 • Belysning & Ljussättning
 • Tele & Data/Nätverk
 • Energibesparing till BRF:er & fastighetsägare

Behöriga elektriker i Roslags-Näsby!

Företaget tar gärna helhetsansvar för våra installationer och samordnar även mark- och schaktarbeten för ett bra och elsäkert slutresultat. Bolaget innehar alla certifikat och behörigheter. Kontakta ETB El & Larm AB redan idag!

Läs gärna mer om ETB El & Larm AB – Elektrikerna i Täby.

Fler bostäder byggs i Täby!

Täby är en den kommun som byggs mest i hela Sverige och vi på ETB El & Larm är positiva mot att kommunen försöker lösa bostadsbristen. Exempelvis ska det till 2035 byggas upp till 16 000 bostäder och det finns även planer att utveckla Roslagsbanan för att förbättra kollektivtrafiken. 

Läs gärna mer om Täby och dess stadsplanering här. 

Fakta om Täby kommun

Täby kommun är en av Sveriges större kommuner i sydöstra Stockholm beläget i Uppland med Lilla- och Stora Värtan åt höger. Områden är Näsby Park, Vallabrink, Hägernäs, Ella gård, Gribbylund, Täby Kyrkby, Viggbyholm, Täby Centrum, Roslags Näsby, Grindtorp, Hägerneholm, Skarpäng, Täby Park m.m. I tätorten finner ni även gränsande en del av Danderyd, Vallentuna, Uthamra, Väsby, Åkersberga och Sollentuna kommun. 

Invånare: 65 364

Yta: 71,22 km2

Officiell Hemsida: www.taby.se

Kontakta ETB EL & Larm AB 

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress

  Postnr

  Ort

  Beskriv ert behov & förutsättningar

  Läs vår personuppgiftspolicy här